Beste Leden,

Gisteren 26-09-10 is de programmatuur  voor Libre hoofdklasse mix gemaakt op Biljartpoint.

Derhalve zijn de volgende aanpassingen gedaan en wel om de volgende reden.
Elk lid heeft nu voortaan 3 bondsnummers. Als ik even een voorbeeld neem dan is dat als volgt:
10111, 50111 en 60111

10111 = speciaal voor spelsoort libre en ook om het bondsnummer om mee in te loggen.
50111 = speciaal voor bandstoten
60111 = speciaal voor driebanden.

Aangezien in deze competitie iemand totaal 3 verschillende spelsoorten (disciplines ) zou kunnen spelen moeten  we ervoor zorgen dat deze resultaten niet bij elkaar opgeteld worden.
Alleen per spelsoort uiteraard. Om nou bij de persoonlijke resultaten geen warboel te laten zien omdat een speler wel 3 spelsoorten kan spelen en zelfs nog in dezelfde competitie en door elkaar om dit probleem op te lossen is er voor gekozen om elk lid 3 bondsnummers te geven. Voor elke spelsoort één. Voor het systeem zijn het 3 verschillende personen en dat is in principe ook zo.
De nr. 1 is voor spelsoort libre, de nr. 5 is spelsoort bandstoten en nr. 6 is spelsoort driebanden.

 

Bij de hoofdklasse mix kun je nu precies zien welke spelers die althans opgegeven zijn een moyenne van 0.000 hebben.
Mocht bij een uitslag invoeren te voorschijn komen bij stap 4, dat het vakje te maken car leeg is, dan betekent dat voor deze speler geen moyenne bekend is in die spelsoort.
Immers bestaat de mogelijkheid bij jullie dat iedereen in het team kan spelen. Echter zou dit ook een speler kunnen zijn die dan geen moyenne evt. heeft.

In deze klasse is ook speciaal bij het invoeren de spelerslijst niet gesorteerd op bondsnummer maar op achternaam, voornaam, zodat alle 3 de bondsnummers van een speler bij elkaar staan.

 

Het Bestuur.